Mrt

Öğrencilerimiz Balıkesir Üniversitesi koordinesinde düzenlenen Yapay Zeka Çalıştayına katıldılar.

14 Mart Dünya Pi Günü.

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Güngör Cabbar tarafından okulumuz öğrencilerine Atık Yönetimi Bilinçlendirme Semineri verilmiştir. Değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Altıeylül Fen Lisesi olarak bugün, İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103.yıl dönümünde, milli değerlerimize ve tarihimize bağlılığımızı vurgulamak, milli bilinçle donanmış bireyler olacağımızın sözünü vermek için bir aradayız. İstiklal Marşı'nın dizeleriyle özdeşleşen değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmanın önemini biliyoruz. Allah, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Okulumuz, Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında 3 proje ile katıldığı Bölge Sergisinde 1 birincilik, 1 ikincilik ile bizleri ziyadesiyle gururlandırdı ve mutlu etti. Öğrencimiz Gülce Sevi Aygören Biyoloji alanında bölge birincisi olarak okulumuzu Türkiye finallerinde temsil edecek. Kendisini tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Mrt

Tübitak Bölge sergisine davet edilen öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret ettik. Bursa bölgesine bağlı diğer illerin okullarının projelerini de inceleme fırsatı bulduk.

Eski öğrencimiz Elif Gaye'yi görmek ise sürpriz oldu. Projelerle ve yeni tecrübelerle dolu bir günü geride bıraktık. Öğretmen ve öğrencilerimizin daha nice projelerini dinleyebilmek, inceleyebilmek ve ziyaret edebilmek ümidiyle...

#gelecekalfende

Mrt

Gençlik Merkezi bilinirliğinin arttırılması amacıyla Balıkesir Gençlik Merkezi personelince, okulumuz öğrencilerine gençlik merkezinde yapılan etkinlik ,faaliyet, yarışmalar ve okul temsilciliği hakkında bilgi verilmiştir.

Mrt

Tübitak 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi öğrencileri ve biyoloji öğretmeni Seher Dalgıç ile birlikte hazırladıkları proje ile okulumuzu temsil eden öğrencimiz Gülce Sevi Aygören'i tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Mrt

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumların stratejik plan hazırlama çalışmaları ile ilgili düzenlediği seminer okulumuzda gerçekleştirildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Çetin Keren ardından sınıfları ziyaret ederek, derslerle ilgili bilgi aldı.

Şbt

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla okulumuzu ziyarete gelen Ali Hikmet Paşa Ortaokulu öğretmenlerimize öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

BALIKESİR DEVLET HASTANESİ ORGAN BAĞIŞI KORDİNASYON MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONEL TARAFINDAN OKUMUZDA ORGAN BAĞIŞI KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Şbt

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla okulumuzu ziyarete gelen General Kemal Balıkesir Ortaokulu öğretmenlerimize ve 7/E öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla okulumuzu ziyarete gelen General Kemal Balıkesir Ortaokulu öğretmenlerimize ve 7/C öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Şbt

İngizce öğretmenizmiz Feride  DEVECİ ve öğrencilerimiz tarafında yürütülen 3 e-twinning projemiz ulusal ve uluslararası etiket almayı başardı