Karesi İlçesi Özel İsabet Ortaokulu Öğretmenlerinin ve Öğrencilerinin Okulumuzu Ziyareti

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla okulumuzu ziyarete gelen Özel İsabet Ortaokulu öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mart 2024 tarihinde üst öğrenim kurumlarının tanıtımı amacıyla Özel İsabet Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler.

Okulumuz konferans salonunda, kurum tanıtımı ve sunumu yapıldı, fizik öğretmenimiz öğrencilerimize kısa bilgilendirmeler yaptı ve eğlenceli, katılımlı deneyler gerçekleştirdi. Öğrencilerin merak ettiği sorulara ilk ağızdan (öğrenciden öğrenciye) cevaplar verildi. Okul öğrencilerimizin yönlendirmeleri ile okulumuzun diğer bölümleri gezildi, hatıra fotoğraflarıyla da tanıtım renklendirildi.  Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 11:33 - Görüntülenme: 52