Karesi İlçesi Fatih Ortaokulu Öğretmenlerinin ve Öğrencilerinin Okulumuzu Ziyareti

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla okulumuzu ziyarete gelen Fatih Ortaokulu öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2 Nisan 2024 tarihinde üst öğrenim kurumlarının tanıtımı amacıyla Fatih Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler.

Okulumuz konferans salonunda, 10. sınıf öğrencilerimizin de katkılarıyla kurum tanıtımı ve sunumu yapıldı. Ardından fizik öğretmenimiz öğrencilerimize kısa bilgilendirmeler yaptı ve eğlenceli, katılımlı deneyler gerçekleştirdi. Okulumuzun diğer bölümleri gezildi, hatıra fotoğraflarıyla da tanıtım renklendirildi.  Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 12:53 - Görüntülenme: 73