Altıeylül İlçesi Burhan Erdayı Ortaokulu Öğretmenlerinin ve Öğrencilerinin Okulumuzu Ziyareti

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla okulumuzu ziyarete gelen Burhan Erdayı Ortaokulu öğretmenlerimize ve 7. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

26 Nisan 2024 tarihinde üst öğrenim kurumlarının tanıtımı amacıyla Burhan Erdayı Ortaokulu öğretmen ve 7. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler.

Okulumuz konferans salonunda, 9. sınıf öğrencilerimizin de katkılarıyla kurum tanıtımı ve sunumu yapıldı. Okulumuzun diğer bölümleri gezildi, hatıra fotoğraflarıyla da tanıtım renklendirildi.  Öğrencilerimiz okulumuzun bilim şenliği etkinliklerine de katılmaktan mutluluk duydular. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 14:06 - Görüntülenme: 36